Unsoare MU EP2

220,15 lei591,12 lei (cu TVA)

SKU: 79075107 Categorie: Etichetă:
Platesti in siguranta

Available Options

SKUCantitatePriceQuantity 
147518 kg591,12 lei (cu TVA)
46125 kg220,15 lei (cu TVA)

Eni GREASE MU EP sunt unsori multifuncționale, cu performanțe ridicate, pe bază de săpun de litiu, de culoare galben-maroniu, ușor fibroase, aditivate EP (Extremă Presiune). Unsoarea cu consistența NLGI 00 conține un îngroșător special care asigură produsului capacitatea de a lubrifia angrenajele închise.

Caracteristici (valori tipice):

Consistenţa NLGI clasa 2
Penetraţia malaxată mm/10 280
Punctul de picurare ASTM °C 185
Viscozitatea uleiului de bază la 40°C mm²/s 160

 

 

 

 

Proprietăţi şi performanţe:

* Prezenţa aditivilor EP (Extremă Presiune) asigură unsorilor eni Grease MU EP capacitatea de a forma un film deosebit de aderent ce rezistă chiar şi la sarcini mari pulsatorii, prevenind astfel contactul metel-metal între suprafețele lubrifiate.

* Prin caracteristicile multifuncționale ale unsorilor eni Grease MU EP, se asigură o planificare mai ușoară în ceea ce privește asigurarea lubrifierii, reducându-se astfel sortimentele de unsori care trebuie aprovizionate şi depozitate.

* Stabilitatea fizico- chimică bună și rezistența superioară la oxidare asigură acestor unsori menţinerea caracteristicilor chiar şi după un timp îndelungat de expunere la sarcini mecanice şi termice mari.

* Punctul de picurare ridicat permit utilizarea acestor produse într-un domeniu larg de temperaturi. eni Grease MU EP 2 trece testele de performanță impuse prin testele: FAG FE 9 (DIN 51821-02) și SKF R2F la 120°C.

* Produsule asigură o protecţie eficientă îimpotriva ruginirii oţelului şi coroziunii materialelor neferoase și aderă foarte bine la suprafeţele metalice, rezistând rezistînd astfel îndepărtării în cazul unor vibraţii puternice.

* eni Grease MU EP sunt rezistente la apă şi pot fi utilizate în mediu umed sau în contact cu apa. Având o bună pompabilitate, se asigură distribuirea ușoară chiar la temperaturi scăzute.

Utilizări:

Unsorile eni Grease MU EP se folosesc în toate situaţiile în care sunt necesare produse cu proprietăţi EP (Extremă Presiune): lagăre cu alunecare şi rostogolire care funcționează la solicitări termo-mecanice ridicate şi, în general, pentru toate locurile de lubrifiere unde condiţiile de exploatare sunt foarte dificile. Capacitatea lor de a rezista la sarcini asigură extinderea domeniului lor de utilizare.

Eni Grease MU EP 00 se utilizează, în special, pentru lubrifierea angrenajelor din oțel cilindrice și conice, dar și a angrenajelor melcate care funcționează la temperaturi și încărcări mecanice medii, sau pentru oricare angrenaj unde aplicarea uleiului este dificilă, în timp ce unsoarea asigură o durată foarte lungă de utilizare.

Eni Grease MU EP 00 poate fi, de asemenea, utilizată în sistemele centralizate de lubrifiere ale autocamioanelor grele, mașinilor agricole, utilajelor industriale dar și pentru lubrifierea ghidajelor mașinilor unelte.

Specificaţii:

Unsorile Eni Grease MU EP îndeplinesc cerinţele următorelor specificaţii:

Eni Grease MU EP 00 poate fi, de asemenea, utilizată în sistemele centralizate de lubrifiere ale autocamioanelor grele, mașinilor agricole, utilajelor industriale dar și pentru lubrifierea ghidajelor mașinilor unelte.

Specificaţii:

Unsorile Eni Grease MU EP îndeplinesc cerinţele următorelor specificaţii:

ISO 6743-9 L-X-BCHB 2
ISO 6743-6 –-
DIN 51825 KP2K-20
DIN 51826 –-
MAG (CINCINNATI) P-64
Cantitate

18 kg, 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unsoare MU EP2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top