Ulei tractor 15w30 Eni Multitech THT 20L hidraulic, transmisie

458,00 lei (cu TVA)

SKU: 2767 Categorie:
Platesti in siguranta

Ulei Eni Multitech THT 15W30 este un lubrifiant multifunctional (UTTO) pentru tractoare agricole cu cerinte speciale. Potrivit pentru utilizarea in transmisii, sisteme hidraulice, diferentiale, ambreiaje sau frane cu scufundare in ulei, reductoare finale si prize de putere. Cu exceptia de aplicatii pentru care sunt necesare uleiuri de nivel API GL-5.

Specificatii si aprobari : API GL-4| Allison C-4| Ford ESN M2C 86B, C| Ford ESN M2C 134-D| Massey Ferguson M1135, M1141, M1143, M1145| NEW HOLL. FNHA-2-C-201.00| ZF TE-ML 03E, 05F, 06K, 17E, 21F quality.

Proprietati si performante :

Stabilitate ridicata antioxidanta. Astfel incat rezista tendintei de formare a depunerilor. Multitech THT 15w30 are proprietati antiuzura si caracteristici bune EP. Asigura durate lungi de utilizare pentru angrenaje si protectie in cazul sarcinilor ridicate.

Prin utilizarea aditivilor impotriva alunecarii cu intermitente (anti stick-slip) si a modificatorilor de frecare se reduc vibratiile si alunecarile in functionarea ambreiajelor si sistemelor de franare umede. Prevenindu-se astfel supraincalzirea si uzura rapida.

Datorita indicelui de viscozitate ridicat, asigura functionarea corespunzatoare a sistemelor hidraulice la temperaturi scazute si ridicate, prin mentinerea viscozitatilor necesare pentru lubrifiere in perfecta siguranta.

Compatibil cu toate tipurile de elastomeri utilizati la fabricarea garniturilor si nu provoaca umflarile periculoase ale componentelor din cauciuc din circuitul hidraulic. Multitech THT 15w30 nu corodeaza materialele feroase, cuprul sau aliajele metalice. Mentinand astfel  componentele lubrifiante in stare perfecta.

Prin bunele proprietati antispumante, previne functionarea defectuoasa a pompelor si dispozitivelor hidraulice de comanda si control.

Cantitate

20L

Vascozitate

15W30

Tip ulei

UTTO

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei tractor 15w30 Eni Multitech THT 20L hidraulic, transmisie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top