Ulei motor 5w30, Eni I Sigma TOP, sintetic, multigrad

657,35 lei6.501,26 lei (cu TVA)

SKU: 91449351 Categorii: , Etichetă:
Platesti in siguranta

Available Options

SKUCantitatePriceQuantity 
4247205L6.501,26 lei (cu TVA)
1014920L657,35 lei (cu TVA)

Ulei motor 5W-30 Eni i-Sigma top este un lubrifiant sintetic de inalta performanta, multigrad, potrivit pentru lubrifierea motoarelor grele de tractiune care functioneaza in conditii de functionare extrem de severe cu caracteristici excelente de economisire a combustibilului. Este recomandat in mod special pentru calatorii lungi si acesta garanteaza extinderea modificarilor la nivelurile maxime prevazute de producatori. Permite o fluiditate ridicata la pornire chiar si cu un mediu deosebit de scazut temperaturile.

Bazele de calitate superioara si tehnologia de aditivare folosite garanteaza constanta performanta chiar si cu intervale extinse de schimbare.

Avantaje

 • Gradul SAE (5W-30) face ca produsul sa fie potrivit pentru orice situatie climatica, permitand pornirea chiar si in conditii critice de temperatura scazuta.
 • Proprietatile dispersante-detergent si puterea de neutralizare impotriva arderii acide produse garanteaza curatarea exceptionala a pistonului si dispersia arderii solide sau produse de degradare, evitand precipitarea si formarea ulterioara a depozitelor.
 • Produsul garanteaza o rezistenta excelenta la oxidare chiar si in functionarea prelungita la temperaturi ridicate temperaturile. Caracteristicile sale antioxidante, anti-rugina si anti-uzura sunt potrivite pentru cazuri severe de functionare si ofera un interval lung de schimbare. Oxidarea este eficient inhibata, asigurand consistenta vascozitatii in timpul de viata de utilizare. Suprafetele metalice sunt protejate eficient impotriva uzurii si coroziunii asigurand si mentinand eficienta maxima a motorului peste timp.

Conform ACEA – Asociația Europeană a Producatorilor de Automobile. Clasa E pentru motoare diesel cu aprindere prin comprimare:

 • E4: Uleiuri cu performanta ridicata pentru motoare diesel, cu utilizare extinsa.
 • E7: Uleiuri pentru motoare diesel, cu performanta ridicata, potrivite pentru motoarele cu turbocompresor si sisteme de recirculare a gazelor de esapament (EGR).

Certificari, Specificatii, Aprobari

 • ACEA E4, E7
 • Cummins CES 20077
 • DAF Extended Drain
 • Deutz DQC IV-18
 • Ford WSS-M2C212 A1
 • MB 235.28
 • MTU type 3

Fisa tehnica

tabel-caracteristici-tehnice-ulei-motor-5w30-eni-i-sigma-top
Aprobare

Cummins, DAF, Deutz, DTFR, Ford, MACK, MAN, Mercedes-Benz, MTU, Renault, Scania, Volvo

Cantitate

205L, 20L

Destinat

Autocamioane, Camioane, Tractoare

Norma

Cummins CES 20077, DAF Extended Drain, Deutz DQC IV-18, DTFR 15B120, Ford WSS-M2C212 A1, MACK EO-N, MAN M 3277, MB 235.28, MTU type 3, Renault VI RLD-2, Scania LDF-3, Volvo VDS-3

Standard

ACEA E4, ACEA E7, API CI-4

Vascozitate

5W30

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei motor 5w30, Eni I Sigma TOP, sintetic, multigrad”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top