Ulei motor 15w40 I Sigma Performance E3, Eni, aprobat Mercedes, MAN, MTU

426,02 lei (cu TVA)

SKU: 40664392 Categorii: , Etichetă:
Platesti in siguranta

Available Options

SKUCantitatePriceQuantity 
263520L426,02 lei (cu TVA)

Eni i-Sigma performance E3 15W-40 este un ulei multigrad cu scurgere lunga (S.H.P.D.) pentru supraalimentare. Motoarele diesel care functioneaza in conditii severe de serviciu.

Uleiul poate fi folosit si cu aspiratie normala motoarele diesel instalate in vehiculele angajate pe marfa urbana si pe distante scurte si pasageri service, precum si in motoarele de masini diesel supraalimentate, oferind o marja de calitate foarte larga. Aceasta permite intervale lungi de scurgere a uleiului.

Caracteristici

  • Calitatea inalta a bazelor si procentul mare de aditivi utilizati fac posibila extinde considerabil perioada de serviciu.
  • Proprietatile sale detergent-dispersante, combinate cu capacitatea sa foarte mare si de lunga durata de a neutralizeaza produsele acide ale arderii, mentin pistoanele deosebit de curate, in timp ce sunt solide produsele de ardere sunt tinute in suspensie, prevenind astfel formarea nocivelor depuneri de carter.
  • Performanta Eni i-Sigma E3 15W-40 prezinta o rezistenta marcata la deteriorare, in special de la oxidare care poate fi cauzata de functionarea prelungita la temperatura ridicata in prezenta aerului si a altor agenti. Proprietatile sale antioxidante, antirugina si antiuzura sunt concepute pentru servicii grele si pentru a asigura intervale foarte lungi de scurgere a uleiului. Oxidarea este minimizata eficient, prevenind astfel variatiile de vascozitate. Toate piesele metalice ale motorului sunt protejate in acest fel si uzura este redusa, asigurand eficienta maxima a motorului pe tot parcursul vietii sale.
  • Selectia si calitatea deosebita a materiilor prime utilizate in formularea produsului asigura o rezistenta ridicata la stres termic.
  • Are un indice de vascozitate ridicat care ii permite sa fie utilizat intr-o gama larga de temperaturi.

Specificatii, norme, aprobari

  • ACEA E3
  • API CG-4
  • MAN M 3275-1
  • MB 228.1
  • MTU tip 2

Fisa tehnica

fisa tehnica produs ulei motor 15w40 eni i sigma performance e3
Destinat

Autocamioane, Camioane, Tractoare

Norma

MAN M 3275-1, MB 228.1, MTU type 2

Aprobare

MAN, Mercedes-Benz, MTU

Standard

ACEA E3, API CG-4

Cantitate

20L

Vascozitate

15W40

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei motor 15w40 I Sigma Performance E3, Eni, aprobat Mercedes, MAN, MTU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top