Ulei motor 0w30 I Sint Tech, Eni, aprobat Volkswagen

55,34 lei (cu TVA)

SKU: 67706099 Categorie:
Platesti in siguranta

Available Options

SKUCantitatePriceQuantity 
38321L55,34 lei (cu TVA)

Eni i-Sint tech 0W-30 este un lubrifiant de inalta calitate cu formula sintetica de top dezvoltat pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale masinilor sau comerciale ale grupului Volkswagen vehicule, care necesita un produs care respecta VW 503 00, 506 00 si 506 01 specificatii, adica Long Life Service.

Caracteristici

  • Proprietatile vascozimetrice ale Eni i-Sint tech 0W-30 fac posibila ungeti piesele mecanice ale motorului cu diminuarea consecutiva a frecarii fenomene, ceea ce corespunde unei economii semnificative de combustibil si unei reduceri a poluantului emisii de dioxid de carbon (CO2) la evacuarea vehiculului.
  • Se acorda o atentie deosebita selectiei materiilor prime care compun formularea produsului, asigurand, in orice stare de functionare a motorului, cea mai ridicata protectie impotriva uzurii si formarii depunerilor.
  • Eni i-Sint tech 0W-30 are o fluiditate mare, ceea ce il face potrivit pentru a produce un folie de ulei durabila care poate garanta o pornire excelenta a motorului chiar si in conditii climatice foarte scazute conditii.
  • Eni i-Sint tech 0W-30 rezista la deteriorare, mai ales daca este rezultatul oxidarii din cauza expunerii la temperaturi ridicate in prezenta aerului si a altor agenti, permitand atingerea intervalele de inlocuire ale producatorului la un nivel de calitate mai mare.

Fisa tehnica

fisa tehnica produs ulei eni i sint tech 0w30
Aprobare

Volkswagen

Cantitate

1L

Destinat

Autoturisme, Autoutilitare

Norma

VW 503 00, VW 506 00, VW 506 01

Vascozitate

0W30

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei motor 0w30 I Sint Tech, Eni, aprobat Volkswagen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top