Ulei hidraulic

Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Uleiurile hidraulice din oferta noastra sunt clasificate in functie de vascozitatea lor. Un ulei hidraulic cu vascozitate mare, este mai gros si au are o rezistenta mai mare la curgere, iar un ulei hidraulic cu vascozitate mai mica, fiind mai subtire, are o rezistenta mai mica la curgere.

  • H22 ulei cu vascozitate foarte redusa. Pentru sisteme hidraulice care functioneaza la temperaturi foarte ridicate sau in conditii de sarcina foarte mica.
  • H32 ulei cu vascozitate redusa. Utilizat la sisteme hidraulice care functioneaza la temperaturi ridicate sau in conditii de sarcina mica.
  • H46 ulei cu vascozitate medie. Este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv sisteme hidraulice industriale, agricole si de constructii.
  • H68 ulei cu vascozitate ridicata. Potrivit pentru sisteme hidraulice care functioneaza la temperaturi scazute sau in conditii de sarcina mare.

Atunci cand alegeti un ulei hidraulic, este important sa luati in considerare urmatorii factori:

  • Vascozitatea: Vascozitatea este cel mai important factor de luat in considerare atunci cand alegeti un ulei hidraulic. Vascozitatea trebuie sa fie potrivita pentru conditiile de functionare ale sistemului hidraulic.
  • Temperatura: Temperatura de functionare a sistemului hidraulic trebuie, de asemenea, luata in considerare atunci cand alegeti un ulei hidraulic. Uleiurile hidraulice sunt disponibile pentru o gama larga de temperaturi de functionare.
  • Sarcina: Sarcina sistemului hidraulic trebuie, de asemenea, luata in considerare atunci cand alegeti un ulei hidraulic. Uleiurile hidraulice sunt disponibile pentru o gama larga de sarcini.

Iata cateva dintre avantajele utilizarii uleiurilor hidraulice de la magazinul nostru online: respecta cele mai stricte standarde de calitate, oferim preturi competitive pentru toate produsele noastre, livram rapid si eficient.
Cu experienta vasta in industria hidraulica, suntem partenerul de incredere pentru numeroase companii. Echipa noastra de experti intelege nevoile specifice ale clientilor nostri si ofera consultanta personalizata pentru a gasi solutia perfecta.
Indiferent daca gestionezi un parc industrial extins sau un echipament hidraulic de dimensiuni reduse, avem resursele si cunostintele necesare pentru a indeplini o buna functionare a sistemului.
Indiferent de natura activitatii tale, intelegem importanta functionarii fara probleme a echipamentelor hidraulice. De aceea, oferim o gama completa cu ulei hidraulic de calitate inalta, conceput pentru a maximiza performanta si durabilitatea sistemelor tale hidraulice.

Scroll to Top