Ulei hidraulic h46

Afișez toate cele 9 rezultate

Ulei hidraulic H46, alegerea ideala pentru aplicatii care necesita performante de top. Formula sa avansata care ofera stabilitate termica excelenta, protectie impotriva uzurii si rezistenta la oxidare, asigurand o durata lunga de viata a sistemului hidraulic.

Beneficii ale uleiului hidraulic h46

  • Performanta superioara: Formulat pentru a furniza performante exceptionale in conditii variate de functionare.
  • Stabilitate termica: Mentine stabilitatea in conditii de temperatura fluctuanta, asigurand functionarea eficienta a sistemului hidraulic.
  • Protectie antiuzura: Ofera o protectie eficienta impotriva uzurii si deteriorarii componentelor.
  • Rezistenta la oxidare: Reduce formarea depozitelor daunatoare, mentinand integritatea sistemului.

Indiferent daca operati in industria constructiilor, in agricultura sau in orice alt domeniu care implica sisteme hidraulice, uleiul nostru H46 este alegerea increzatoare pentru a asigura functionarea optima si durabilitatea pe termen lung.

Aplicatii ale uleiului hidraulic h46

  • Echipamente industriale : excavatoare, buldoexcavatoare, macarale, masini de constructii
  • Industria agricola : combine, tractoare, utilaje de recoltat
  • Echipamente comerciale : ascensoare, macarale, masini de turnat

Tipuri de ulei hidraulic h46, norma DIN 51524

  • Ulei hidraulic HLP:contine ingrediente active pentru a reduce imbatranirea si a proteja fata de coroziune, reduce uzura si are cea mai mare aplicabilitate practica
  • Ulei hidraulic HVLP:Aduce in plus fata de HLP rezistenta mai buna la imbatranire si stabilitate superioara in ceea ce priveste relatia de vascozitate si temperatura, este superior deoarece nu isi reduce vascozitatea la temperaturi scazute.

Contine aditivi care ajuta la prevenirea uzurii componentelor hidraulice. Acest lucru este esential pentru a mentine sistemele hidraulice in stare de functionare corecta si pentru a reduce costurile de intretinere.

Ulei hidraulic h46, ofera performante excelente in ceea ce priveste vascozitatea, lubrifierea si protectia impotriva uzurii. Ideal pentru aplicatii care necesita o transmisie eficienta a energiei si o durata lunga de viata a componentelor.

Shopping Cart
Scroll to Top