Set intretinere bicicleta, 5 solutii, CX80 Bike Care

199,92 lei

SKU: 14113
Livrare prin curier: 25 lei

Descriere

Set pentru intretinerea bicicletei format din 5 piese, Brand CX80.

  • Lubrifiant umed pentru biciclete
  • Lubrifiant uscat pentru biciclete
  • Curatator pentru cadru de biciclete
  • Curatator pentru lanturi
  • Adeziv umed

Curatator pentru lanturi

Va permite sa indepartati rapid reziduurile de grasime si murdaria de pe unitate, discuri de frana si alte componente ale bicicletei.

Proprietati : deplaseaza apa, se evapora rapid fara a lasa o pata, nu necesita clatire suplimentara cu apa, se usuca rapid
Aplicare : curatarea, degresarea rapida si eficienta a suprafetelor metalice. De asemenea, excelent pentru curatarea discurilor de frana, schimbatoarelor si pieselor filetate.

Lubrifiant uscat pentru lanțuri de biciclete

Unsoare versatila, ideala pentru utilizare in conditii uscate si cu praf.

Proprietati : lasa un strat uscat si curat rezistent la praf si murdarie, nu lasa un strat uleios, protejeaza elementele lubrifiate impotriva ruginii si coroziunii, nu este spalat de apa, reduce frecarea si zgomotul, rezistent la presiuni extreme, consistenta face usor sa ajungi in locuri greu accesibile, patrunde usor in interiorul componentelor lubrifiate si creste durabilitatea acestora.
Aplicari : destinat utilizarii in toate elementele bicicletei care necesita lubrifiere, de exemplu lanturi, discuri, schimbatoare etc., protejeaza piesele imediat dupa curatare.

Lubrifiant umed pentru lanțuri de biciclete

Unsoare de inalta performanta pentru utilizare in conditii umede.

Proprietati : asigura intervale lungi (pana la 300 km) de la intretinere la intretinere, rezistent la conditii meteorologice dure, impermeabil, protejeaza impotriva coroziunii, lasa o pelicula umeda asigurand o functionare lina si eficienta maxima a sistemului de actionare (economiseste energia ciclistului).
Aplicari : pentru un kilometraj lung fara a fi nevoie de relubrifiere, ideal pentru maratoane MTB, ciclocross, drum si pista, inainte de prima aplicare, se recomanda degresarea lantului si indepartarea impuritatilor si a altor posibili lubrifianti.

Detergent pentru cadru de biciclete

Un preparat complet conceput pentru curatarea eficienta a cadrelor de biciclete.

Proprietati : contine substante de curatare, anticorozive si antistatice. Curata rapid si eficient.

Aplicari : pentru toate tipurile de suprafete folosite la biciclete: titan, aluminiu, fibra de sticla, crom, cauciuc, piele, plastic si altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Set intretinere bicicleta, 5 solutii, CX80 Bike Care”