Furtunuri hidraulice

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Punem la dispozitie o gama variata de furtunuri hidraulice proiectate pentru nevoile diverse ale industriei dumneavoastra. Indiferent daca lucrati intr-un mediu industrial, agricol sau de constructii, un furtun hidraulic este esential pentru operarea eficienta a echipamentelor. Suntem aici pentru a va oferi solutii pe masura cu: furtun hidraulic, furtun de inalta presiune, pentru utilaje precum excavatoare, buldoexcavatoare, tractoare si alte utilaje grele.

Fiecare furtun hidraulic este fabricat din materiale de inalta calitate

Garantand o durabilitate excelenta si o rezistenta superioara la abraziune. Pentru a ne asigura ca veti gasi produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastra, am adus furtunuri hidraulice de toate tipurile: 1sn, 1sc, 2sn, 2sc, 4sh, 4sp, 6sp, R7, R7 cu sarma, R7 twin, R8, R8 twin. Avem orice dimensiune disponibila la comanda, dar si in stocul propriu.

Optand pentru un furtun hidraulic, beneficiati de produse de calitate inalta, durabile si eficienta. Avem furtune hidraulice de inalta calitate, acestea ofera o etansare perfecta si o flexibilitate excelenta, facilitand instalarea si intretinerea. Cu aceste furtune hidraulice veti beneficia avea transfer optim de fluide si minimizare a riscului de scurgeri sau rupturi.

Compania noastra, fondata in 1992, are experienta necesara pentru a oferi cele mai bune servicii si produse. La ETIS, ne angajam sa va oferim solutii sustinute de experienta noastra si de angajamentul fata de satisfactia clientilor.

Caracteristici cheie ale furtunelor hidraulice:

  • Durabilitate: construite pentru a rezista la conditii de lucru dure si pentru a sigura o durata lunga de viata.
  • Performanta: indiferent de dimensiunea sau presiunea necesara, , aceste furtune hidraulice livreaza performanta constanta.
  • Varietate: de la echipamente industriale la utilaje de tot felul, aceste furtune hidraulice sunt potrivite pentru o gama foarte larga de aplicatii.

Cu orice furtunuri hidraulice vor fi echipate, sisteme dumnevoastra vor beficia de cea mai buna calitate, veti fi sigur de standarde moderne si siguranta in utilizare.

Shopping Cart
Scroll to Top